Προφίλ εταιρίας

Company main building Η εταιρεία ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΕΖΑΣ Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό τον εφοδιασμό των εμπορικών επιχειρήσεων που ειδικεύονται στο ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό και μηχανολογικό σύστημα αυτοκινήτων και μηχανημάτων.

Συνεργαζόμαστε με Ευρωπαίους, Αμερικανούς και Ασιάτες κατασκευαστές με στόχο την παράδοση το αργότερο την επόμενη μέρα.

Σκοπός της εταιρίας είναι η συνεχής βοήθεια και ανάπτυξη των συνεργατών μας με όλα τα μέσα που απαιτούνται για αμοιβαίο όφελος.

Η συνεχής προσπάθεια της εταιρείας μας για την εξειδίκευση των τεχνικών με παροχή ειδικών μηχανημάτων διάγνωσης και επισκευής σε συνεργασία με ειδικούς εκπαιδευτές και η εξεύρεση νέων και καινοτόμων προϊόντων από την διεθνή αγορά, μας φέρνουν σε πλεονεκτική θέση στην ποιότητα και στις τιμές.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν μας παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας.

Καταστήματα

Η εταιρία Δυτική Πρέζας Α.Ε.Β.Ε. δημιούργησε τρία σύγχρονα καταστήματα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εταιρία μας διαθέτει τα προϊόντα της μέσω των τριών αυτών καταστημάτων, τα οποία βρίσκονται το κεντρικό στην Αιγαίου 16 στο Αγρίνιο ενώ τα δύο υποκαταστήματα στην Λεωφόρο ειρήνης 24-26 στον Ταύρο - Αθήνα και στο 8ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Αγρινίου (Κόμβος Εγνατίας) στα Ιωάννινα.

Με μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών προϊόντων για όλων των ειδών τα οχήματα η Δυτική Πρέζας Α.Ε.Β.Ε. αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει και να σας προμηθεύσει άμεσα και υπεύθυνα.

Στα κατάστημά μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών γνήσια και μη για όλες τις μάρκες και όλα τα μοντέλα φορτηγών και βαρέων οχημάτων.

Κάνωντας κλικ στα παρακάτω λίνκ μπορείτε να δείτε χάρτες με τις τοποθεσίες των καταστημάτων μας και να πάρετε οδηγίες μετάβασης σε αυτά.

Γρήγορη αποστολή πανελλαδικ​ά

Όλα τα προιόντα μας έρχονται στην πόρτα σας σε λίγες ώρες. Αποστέλουμε τα προιόντα μας πανελλαδικά.

Περισσότερα

Επιλογές πληρωμής

Πληρώστε μέ αντικαταβολή ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό!

  • Εύκολα
  • Με ασφάλεια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιοδήποτε θέμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας ακούσουμε!!
Πατήστε εδώ..