Τρόποι Αποστολής

Κάνοντας την παραγγελία σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς τρόπους παραλαβής των προϊόντων σας.

Α. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier - Γενική Ταχυδρομική ή ACS)

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier ). Η Express παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη απο την παραγγελίας σας (εφόσον τα προιόντα ειναι διαθέσιμα), εκτός από ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει εώς τις 2 εργάσιμες ημέρες. Ένω, η Απλή παράδοση γίνεται σε 2-3 εργάσιμες από της παραγγελίας σας (εφόσον τα προιόντα ειναι διαθέσιμα), εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει εώς τις 7 εργάσιμες ημέρες. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας.

Β. Αποστολή με μεταφορική εταιρία της επιλογης σας

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την παραλαβή των εμπορευμάτων και την παράδοση τους σε σας. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας.

Γ. Αποστολή με συμβατικη μεταφορική εταιρία (ισχύει για αποστολές άνω των 20kg)

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία συμβατική μεταφορική εταιρία. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας. Η χρέωση θα σας ανακοινωθεί με email ή τηλεφωνικώς, πριν από την αποστολή των εμπορευμάτων.

Δ. Αποστολή με Κ.Τ.Ε.Λ.

Με ΚΤΕΛ, σε οποιοδήποτε προορισμό υπάρχει επικοινωνία με τα Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτωλοακρνανίας, με έξοδα αποστολής του παραλήπτη.

Ε. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας

Εάν δεν επιθυμείτε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής μπορείτε να έρθετε εσείς και να παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, κατόπιν συνεννοήσεως με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

** Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Γρήγορη αποστολή πανελλαδικ​ά

Όλα τα προιόντα μας έρχονται στην πόρτα σας σε λίγες ώρες. Αποστέλουμε τα προιόντα μας πανελλαδικά.

Περισσότερα

Επιλογές πληρωμής

Πληρώστε μέ αντικαταβολή ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό!

  • Εύκολα
  • Με ασφάλεια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιοδήποτε θέμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας ακούσουμε!!
Πατήστε εδώ..